Odoo lösningar som förenklar din vardag


Odoo 14 Affärssystem 

Flexibelt, kostnadseffektivt, mobilt

Föreställ dig en affärssystemslösning som fungerar för dig. Ett system som hjälper dig oavsett var du är. Föreställ dig ett företag som först och främst tänker på dig och dina affärsbehov. En rådgivare som fokuserar på dina behov och förklarar saker på ett sätt som är enkelt och begripligt. Viktigast, tänk dig en partner som gör allt för att leverera vad de lovar när de lovar.

Vi på Linserv gör allt detta. Vi tillhandahåller kompletta IT-lösningar som möter dina affärsbehov.

 

Kontakta oss idag!

Odoo image and text block

Låt ditt företag växa med en lösning som motsvarar dina verksamhetsbehov

Automatisera dina processor

Använder ditt företag sig av många system för att hantera sitt dagliga arbete? Det behövs inte längre! Med Odoos flexibla platform är det enkelt att anpassa systemet för just ditt företags behov. 


Vår Odoo måste var pålitlig, och tillgänglig ... vi väljer Cloudworkz


Om ditt affärssystem är nere förlorar du både pengar och kunder. Cloudworkz är den enda optimerade OpenStack-lösningen i Sverige med den kombination av infrastruktur och tjänster du behöver. Låt oss visa kraften hos Odoo och Cloudworkz för att hålla ditt företag igång hela dagen, varje dag

 Besök Cloudworkz
Odoo text and image block

Gå med i vårt lag

 

Hjälp oss förändra företag med Open Source lösningar

Läs mer här - >

Företag som förlitar sig på Odoo

 Kund

Customer case: PDS Vision 

PDS litar på att vi ger exceptionellt stöd för deras affärssystem. Med mer än 200 anställda som arbetar i sex europeiska länder och USA är våra tjänster och expertis avgörande för deras framgång

Kund

Customer case: NOX

NOX har identifierats som det snabbast växande och mest inflytelserika konsultföretaget Sverige. Våra affärslösningar har spelat en viktig roll för att hjälpa NOX att revolutionera konsulttjänstsektorn.

Kund

Customer case: Intertek

Intertek SEMKO är en del av den globala Intertek-gruppen. Att tillhandahålla kvalitetssäkrings- och certifieringstjänster till företag över hela världen Intertek SEMKO har valt Odoo som det primära affärssystemet och Linserv som deras implementeringspartner.