Ny hemsida lanserad!

Vi är stolta över den och hoppas att du också gillar den!

Vi är glada att meddela och publicera vår nya hemsida. Den uppdaterade webbplatsen innehåller mer information om våra tjänster, ändringar i navigeringen och är perfekt för både mobila och stationära versioner. Vi har också förbättrat strukturen i vårt innehåll, så du får ut mer av en snabbläsning. Det finns en hel del mindre men ändamålsenliga förändringar, allt för att göra din upplevelse av hemsidan mycket bättre för dig.  

När vi startade projektet hade vi stora idéer, från att uppdatera företagsmeddelanden till att hjälpa användare att komma från en plats till nästa utan att hoppa över vårt viktigaste innehåll. Vår lösning var att dela upp vårt innehåll i två delar. Vi har nu information om "Affärssystem" och "IT-tjänster". Vi har inkluderat den här bloggen och ett forum för diskussion.

Och där det kändes rätt har vi tagit med bilder av vår "arbetsfamilj". De människor som strävar efter att leverera bästa möjliga IT-lösningarna varje dag.

Under de närmaste veckorna öppnar vi vår nya kund- och helpdeskportal. Beställningar, felanmälningar, citat och mer kommer att finnas tillgängliga online till våra kunder.

Och det bästa av allt... hemsidan är helt byggd med ODOO - gratis och utanför ramarna! Precis som vi erbjuder våra kunder.Great IT solutions

Easy, mobile and open source.

Forget c<>de!  Get what you need out of the box.  Contact us to find out more about the fantastic world of Open Source