Odoo 15 redo för svenska företag

Välj ett affärssystem som är enkelt att installera och enkelt att uppgradera, men viktigast av allt ska du väljer ett system som är lätt att anpassa till företagets specifika behov

Helt nya uppgraderingen Odoo V15 kommer från december 1, 2021

Den mest avancerade och flexibla Odoo versionen någonsin.

Information i realtid

Få "information i realtid" om dina kunder, allt från marknadsföring till försäljning och service. Håll dina arbetsflöden uppdaterade och effektiva med mobila samarbetsverktyg

Odoos affärs lösningar kommer växa med ditt företag för att hjälpa dig öka dina inkomster. Allt ditt företag behöver, integrerat i en platform.

 Börja med kunden - ta reda på vad dem söker och hjälp dem med det.

Odoo • Text and Image

Odoo 15 är den mest flexibla lösningen på marknaden idag

Låt oss hjälpa dig att lösa svåra affärsutmaningar på ett enkelt sätt. Med hjälp av Odoo kan ni både digitalisera och automatisera era affärsprocesser snabbt och kostnadseffektivt.

Helt standard eller anpassad till dina behov 

 Odoo kommer att revolutionera hur ni gör affärer

Helt integrerade affärssystem 

Odoo är innovativt

Odoo är en ny typ av affärssystem. Öppen källkod och designad från början för att vara mobil och webbaserad. Odoo får din information till liv. Odoo gör digitalisering till verklighet, snabbt och enkelt. Öppna ditt företag för möjligheterna med en modern allt-i-ett-lösning. Bli förvånad över möjligheterna med Odoo. Be om ett demo- och testsystem idag


Vår implementations modeller

Nyckeln till ett lyckat projekt

Håll det enkelt • Färre möten, mindre pappersarbete, snabbare beslut. • Begränsa antalet intressenter för att påskynda beslutscykeln. • Begränsa anpassad utveckling till det minimum som krävs. • Att arbeta på plats är ineffektivt för att få saker gjorda, men effektivt för förändringshantering och utbildning. Gå bara på plats när det behövs.


CRM - Kundrelationer

Med många års erfarenhet av säljprocesser kan vi hjälpa dig att implementera ett CRM-system som dina säljare kommer att älska. Inom bara några timmar är ditt nya CRM-system igång. Dina säljare kommer att lägga in ordrar som du inte har sett förut.

Bokföring & Finans (svensk app)

Våra ekonomikonsulter har jobbat med både svensk och internationell finans och bokföring. Våra lösningar följer gällande bokföringsregler, såväl svenska som internationella. Och eftersom Odoo är ett integrerat ERP kommer dina revisorer älska realtidskontrollen och synligheten som Odoo möjliggör.

Ecommerce: E-handel

Snabbt, enkelt och säkert. Lätt att implementera med flera standardiserade betalningslösningar såsom PayPal, ePay och många fler. Detta är en sann "plug and play"-lösning. Ta med dig dina kunder och leverantörer närmare ditt företag än någonsin tidigare.


Projekthantering & agila metoder

& Agil metoder

Vi kan projekthantering och agila metoder. Låt oss visa dig hur ditt företag kan dra nytta av vår expertis och systemkompetens. Vår Alfodolösning för samman ERP och CRM för att förse dig med den mest omfattande verktygslådan för projekt som du kan tänka dig.

Produktion

Med mer än 25 års erfarenhet inom produktion och tillverkning har vi gedigen expertis inom produktionsplanering och -processer. Låt oss visa dig hur du kan implementera en produktion i världsklass med toppmoderna verktyg och system.

Lagerstyrning & Logistik

Mobila och flexibla lösningar för lagerstyrning. Låt dina leverantörer hantera leveranser och lämna dem direkt i ditt system. Gör ditt lager synligt för dina kunder, online, i realtid. Våra planerings- och logistikexperter förstår dina behov och kan hjälpa dig att implementera en digital lösning snabbt och effektivt. Återta kontrollen av ditt lager.

Infrastruktur och drift

Vi erbjuder teknisk support och driftstjänster till Odoo -kunder som använder odoo.online, odoo.sh och på premissinstanser. Om ditt företag kräver mer flexibilitet eller om du föredrar att lägga ut din verksamhet på plats kan du titta närmare på våra optimerade Cloudworkz -lösningar. Cloudworkz är vår egen Open Stack-infrastruktur som tillhandahålls i samarbete med Binero.

Kontakta oss

Erfarenhet är allt!

Med erfarenhet av drift och support med kunder som Intertek, Sandvik Coromant, Indiska och PDSVision kan våra tekniker och supportteam förse dig med all expertis och service ditt företag behöver för att hålla din Odoo -instans igång dygnet runt. Om du behöver hjälp med din lokala arkitektur eller verksamhet, om du föredrar att köra dina mest kritiska program på vårt Open Stack-moln, eller om du behöver hjälp för att köra en odoo.sh-instans, prata med oss.

Open Stack, världens mest tillförlitlig infrastruktur

Läs om vår SLA


dds

Beställ ett demo idag


Ja, tack!